Voetbaltrainingen Blog

website te koop

Website Voetbaltrainingen TE KOOP

Ja je leest het goed. Door gebrek aan tijd kan ik de website niet meer voldoende onderhouden en ga ik hem verkopen. De website doet het heel goed en staat al jarenlang op nr in bij google zoekpagina.Met een gemiddelde Lees meer »

Defensief koppen

Defensief koppen, afschermen bal en 3vs2 partijvorm in 1 oefening

Defensief koppen, afschermen bal en 3vs2 partijvorm in 1 oefening De training is vooral opgemaakt voor 11v11 teams. In deze oefening gaan we verschillende vormen combineren.We starten met een lange bal waarop de verdedigers defensief koppen naar de doeltjes.Hierna gaan Lees meer »

Duelvorm 1v1 - 2v1 verdediger in de rug

Duelvorm 1v1 met verdediger in de rug.

Duelvorm 1v1 met verdediger in de rug. In de onderstaande video staan 2 oefeningen waarbij we 1v1 spelen met verdediger in de rug.2de fase is dat de pasgever mee gaat helpen en een 2v1 situatie doet. Oefeningen zijn voor elke Lees meer »

Opwarmingsoefening met first touch

Opwarmingsoefening met first touch

Opwarmingsoefening met first touch In de onderstaande oefening hebben we de focus gelegd op opwarming in combinatie met korte passing en first touch. De spelers doen in deze 3 oefeningen verschillende aannames en warmen op. De opwarmingsoefening is geschikt voor Lees meer »

Afwerkingsvorm - wreeftrap, plaatsbal en lage voorzet

Afwerkingsvorm met wreeftrap, plaatsbal en lage voorzet.

Afwerkingsvorm met wreeftrap, plaatsbal en lage voorzet. In de afwerkingsvorm hieronder kan je zien dat we de focus leggen op de traptechniek. 3 verschillende manieren van scoren in 1 oefening. De oefening kan gebruikt worden voor elke leeftijd vanaf de Lees meer »

Jonglage games

Jonglage Games: 6 leuke oefeningen

Jonglage Games: 6 leuke oefeningen In de onderstaande video kan je 6 games vinden waarin we de jonglage van de spelers oefenen. Dit met natuurlijk een gezonde FUN weerstand. De oefeningen kan je wel wat aanpassingen bij leeftijden die het Lees meer »

1v1 duel met first touch en afwerking

1v1 duel met eerste balaanname en afwerking

1v1 duel met eerste balaanname en afwerking In de onderstaande video hebben we een focus gelegd voor de aanvaller op keuze maken. Welke kant gaat hij uitgaan om af te werken. Probeer de verdediger op het verkeerde been te brengen. Lees meer »

Speed drill met first touch en versnelling

Speed Drill met First Touch en versnellingen

Speed Drill met first touch en versnellingen In deze training kan je zien dat we werken op een versnelling en op de first touch. De spelers spelen tegen elkaar om een beetje weerstand erin te steken.Wie is het snelste? De Lees meer »

Pasvorm - 1 tijd passing en scoren

Pasvorm 1 tijdspassing en scoren

Pasvorm 1 tijdspassing en scoren In de onderstaande video hebben we een pasvorm gestoken waarbij 2 teams tegen elkaar werken. Doelstelling is om zo snel mogelijk de bal in het doel te trappen met de juiste pasvorm. De spelers leren Lees meer »

First Touch Pasvorm

First Touch Pasvorm – Groepstraining

First Touch Pasvorm – Groepstraining In de onderste pasvormen werken we op de first touch. De spelers doen verschillende pasoefeningen door elkaar. Focus is belangrijk zodat men niet door elkaar past. De training is opgemaakt voor U10 tot U14 maar Lees meer »