Vernieuwde website voetbaltrainingen.net

• Tags: , Geschreven door Tim op maart 25, 2014
voetbaltrainingen website vernieuwd

Onze website voetbaltrainingen.net is volledig vernieuwd. Het design is aangepakt en alles is overzichtelijker geworden.

De aanpassing zijn gemaakt om een frissere look te verkrijgen en dat het voor iedereen gemakkelijker toegankelijk is.
Het menu kan u nu vinden aan de linkerzijde waar je de talrijke voetbaltrainingen kan vinden.

Wij hebben ook een gastenboek toegevoegd op de website. Wij zouden het enorm leuk vinden mochten jullie een berichtje nalaten op onze gastenboek. De link vind je hieronder:

==>klik hier voor het gastenboek<==

Er zijn ook veel trainers die graag bepaalde oefeningen willen zien. Wij doen ons best om regelmatig voetbaltrainingen te maken naar jullie keuze.
Hebben jullie zelf goede voetbaloefeningen of voetbaltrainingen die we op onze website kunnen zetten dan mag je deze altijd mailen naar tim@1on1soccerskills.com , wij bekijken deze en zetten ze dan op onze website.

Heb je nog gewone vragen in verband met onze website, dan kan je ook steeds contact met ons opnemen.

wekelijks voetbaltrainingen in blogDe website van voetbaltrainingen.net wordt dagelijkst bezocht door 400 tot 500 mensen. Wekelijks proberen wij nieuwe voetbaloefeningen online te zetten om ervoor te zorgen dat jullie steeds up-to-date zijn.

Deze voetbaltrainingen worden of werden reeds gegeven bij onze eigen clubs, zowel aan de jongere leeftijd als de oudere leeftijden.

Natuurlijk kan u steeds bij de oefeningen zelf een variatie bedenken, want elke oefening kan je zodanig aanpakken dat vele variaties mogelijk zijn.

Wel dit gezegd zijnde wensen wij jullie veel kijkgenot op onze vernieuwde website. En hopelijk mogen wij jullie blijven verwelkomen.

Gratis aanmelden bij Coachy

Nog geen reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*