Voetbaltrainingen online

• Tags: , , , , , , , Geschreven door Tim op maart 19, 2012

Voetbaltrainingen nu ook online verkrijgbaar op deze site.

Beste bezoekers,

Deze website is online gekomen in samenwerking met 1on1 Soccerskills. Op Voetbaltrainingen gaat u meer informatie zien betreft voetbaltraining en ook nog andere aspecten die nodig zijn in het voetbal.

 Ontvang 3 Gratis voetbaltrainingen, klik hier om ze nu binnen te halen! Aarzel niet!

Welke aspecten zie je nog terug bij voetbaltraining :

 1. Stabilisatie: Met stabilisatie bedoelen we dus hoe we gaan werken om tijdens het voetballen zo stevig mogelijk op de benen te staan. Natuurlijk worden tijdens de voetbaltrainingen deze oefeningen gedaan. Het zorgt er ook voor dat elk lichaamsdeel stevig genoeg is om geen blessures te verkrijgen.
 2. Coördinatie: Een term die we vaak gaan gebruiken, naast stabilisatie is coördinatie ook heel belangrijk in het voetbal. Met de juiste coördinatie kan je een beweging/actie goed uitvoeren. Deze oefeningen worden ook tijdens de voetbaltrainingen gedaan. voetbaltrainingen
 3. Lenigheid: Wens je geen blessures te verkrijgen, dan moet je zeker een goed lenig lichaam hebben. Deze oefeningen zullen ook hier getoond worden op welke manier men dit het best doet. Lenigheidsoefeningen zijn een must tijdens voetbaltrainingen.
 4. Conditie: Wens jij een gehele wedstrijd vol te houden, wil je tot de laatste minuut kunnen voetballen, wel dan moet je zeker over een algemene conditie beschikken. Want vermoeidheid tijdens de voetbaltraining kan ook de spieren doen belasten en blessures laten opkomen.
 5. Voeding: Naast de voetbaltrainingen is er natuurlijk ook nog daarbuiten de voeding. Op regelmatige basis gaan we hier goede menu’s plaatsen voor elke sporter.

Wij zorgen gedurende de gehele periode dus voor tal van oefeningen om een speler goed te laten ontwikkelen.

Deze voetbaltrainingen zijn zeker nuttig en kunnen door iederen speler gedaan worden.

Ontvang 3 Gratis voetbaltrainingen, klik hier om ze nu binnen te halen! Aarzel niet!

Gratis aanmelden bij Coachy

1 Reactie

 1. Fiel

  Hoi, ik heb een vraag, het gaat om techniektraining.
  Ik train veel mijn techniek maar heb een probleem. Ik heb gemerkt hoe meer dat ik me thuis meer voor techniek train, hoe meer inzicht dat ik verlies(in de matchen,als ik dribbel kijk ik naar de grond dus weet ik niet waar mijn collegas zijn) in een match.
  Mijn vraag is, heb jij soms geen oefening(individuele oefening, oefening dat ik zelf kan beoefenen) van hoe dat ik mijn inzicht op het spel kan verbeteren? Ik heb geprobeerd met ogen gericht naar voor mijn dribbels en techniek proberen te trainen, dit hielp mijn inzicht te verbeteren, maar dan had ik de omgekeerde probleem,dat als ik probeerde tijdens een wedstrijd te dribbelen dat ik een niet zo goeie beheersing had over de bal(ik kon niet goed dribelen wnt kwist niet waar de bal lag).
  Ik heb naar de grote spelers gekeken zoals ronaldo, messi enz., als zij dribbellen kijken zij naar de bal(het kan zijn dat ik het mis heb), maar zij hebben tegelijkertijd ook een goed inzicht tijdens de matchen. Hoe komt dit?
  Zou u me soms kunnen helpen?

  Ik hoop dat u me gaat kunnen helpen.

  Mvg.

  februari 4, 2013 om 6:13 pm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*