Beste bezoekers,

Dit zijn wij:

 

Zoals je ziet zijn wij de oprichters van www.1on1soccerskills.com . Maar wij hebben deze website opgericht om iedereen te kunnen bereiken.
De voetbaltrainingen die wij aanbieden op soccerskills zijn natuurlijk ook geschikt voor meerdere leeftijden.
De voetbaltrainingen.net website hebben we moeten opstarten omdat niet iedereen ons kon vinden met soccerskills. Op deze website gaat natuurlijk veel meer informatie komen dan enkel voetbaltrainingen, ook andere nuttige informatie ivm voeding, leningheid en dergelijke komen aan bod.

Wie zijn wij uiteindelijk:

Wel David is jeugdtrainer U12 bij Club Brugge en Tim is beloftentrainer bij Waasland Beveren. Reeds enkele jaren voeren wij onze favoriete hobby uit bij een topclub.
Met diploma’s op zak doen we volop ons best om elke jeugdspeler te verbeteren.

Zelf hebben we beiden door blessures moet afhaken van de top. Dus het spelen zat er niet meer in en hebben we daarom ons gericht naar het trainen van andere spelers.

Met soccerskills werken we veel met jongeren, dit doen we aan de hand van voetbalstages, voetbalschool en individuele voetbaltrainingen.

Zo hebben wij al veel gezegd, het is nu aan jou om te genieten en informatie te nemen uit onze voetbaltrainingen.net website.

Veel plezier.