Het voetbalseizoen zit erop!

• Tags: , , , , Geschreven door Tim op mei 13, 2013

Beste bezoekers,

Het voetbalseizoen zit er voor de meeste ploegen open. Een aantal ploegen nemen waarschijnlijk nog deel aan de eindronde om een ticket te halen voor promotie ofwel om in dezelfde reeks te blijven.

Zoals de meeste trainers zal het eens deugd doen om de avonden te vullen met andere dingen dan voetbaltrainingen geven.

Zelf vind ik dit heerlijk om even tot rust te komen. Maar ik betrap mij er keer op keer op dat ik al snel terug ga beginnen aan de voorbereidingen van het nieuwe voetbalseizoen.

Naargelang de leeftijdscategorie ga je dit ook doen, want de oudere leeftijden hebben een voorbereidingsprogramma nodig.
Begin juni gaan wij dan ook een loopprogramma online zetten.
In die loopprogramma gaan wij verschillende categoriën maken zodat de jongens uit middenbouw er ook wat aan hebben.

Maar het einde van het voetbalseizoen is ook voor de spelers goed. Wat tot rust komen en de spieren goed laten herstellen. Vooral de spelers die blessures gekregen hebben op het einde of zelf een langdurige blessure kunnen dan herstellen of revalideren.

voetbalseizoenWat zeker nu belangrijk is in deze periode is wat er gaat gebeuren achter de schermen. Een voetbalseizoen lang hebben de mensen gezorgd voor een mooie accomodatie en vooral de terreinen. Dit is nu het moment waarop deze mensen nog meer aan de slag gaan.
De velden worden mooi ingezaaid (tenzij je kunstgras hebt natuurlijk) en de kleedkamers zullen een goede schoonmaak beurt krijgen. Hier en daar zal er hoogst waarschijnlijk een extra verflaagje komen.

Alles zal uiteindelijk weer tip top inorde zijn bij de start van het nieuwe voetbalseizoen.

Aan allen die kampioen gespeeld zijn afgelopen seizoen, een dikke proficiat.

Ik hoop dat jullie een goed seizoenseinde achter de rug hebben gehad. Wij wensen jullie een deugddoende rust en spreken jullie binnenkort terug.

Tot dan!

Gratis aanmelden bij Coachy

Nog geen reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*