Analyseer jouw wedstrijden en voetbaltrainingen met Nacsport.

Wil jij meer vat krijgen op jouw team aan de hand van analyses? Wil jij jouw wedstrijden of voetbaltrainingen volledig analyseren zodat jouw team nadien alles goed begrijpt?

Wel dan kan ik jouw maar 1 naam zeggen die heel goed en sterk is: NACSPORT.

Aangezien ik een beloftenploeg doe werk ik bijna wekelijks met analyses van de wedstrijden. De wedstrijd wordt gefilmd en nadien bekijk ik dit rustig met Nacsport waarin ik dan alle mogelijkheden gebruik die er zijn.

Met Nacsport kan je niet alleen je wedstrijden analyseren maar ook je voetbaltrainingen kan je erin steken en de nodige “lijnen” die je wenst te tekenen.

Wat ik heel belangrijk vind is dat alles in het Nederlands is en ook dat je gemakkelijk hulp kan krijgen van Nacsport zelf. Indien je iets niet snapt of er werkt iets niet, dan heb je binnen de 24uur contact met iemand die je daar goed bij helpt.

Je hebt 6 verschillende soorten produkten die je kan aanschaffen.

Alles heeft zijn eigen kostprijs en natuurlijk hoe duurder hoe meer mogelijkheden je hebt.

Zelf heb ik de Nacsport Basic Plus aangekocht.
Dit vind ik super handig omdat ik tijdens mijn wedstrijdanalyse, het beeld kan stopzetten en lijnen tekenen, cirkels enz…


Wanneer alles is opgeslagen kan je dit dan duidelijk tonen aan de spelers.

Alsook voor 1on1 Soccerskills ga ik hier meer gebruik van maken om tijdens de voetbaltrainingen de spelers makkelijker te analyseren voor wat ze fout doen.

Natuurlijk zijn er niet altijd trainers maar ook mensen die de scouting doen.
Bij Nacsport kan je ook Scoutingsoftware gebruiken. Deze software is ideaal voor scouts bij analyses van wedstrijden. Dit is natuurlijk al wat duurder.

Klik op deze image voor meer info.

Als je graag wat filmpjes wenst te zien over hoe Nacsport werkt, aarzel niet om naar de website te gaan want daar vind je voldoende filmpjes over het programma.

==> Klik hier voor de website <==

Indien je interesse hebt of gewoon nieuwsgierig hoe het in elkaar zit kan je altijd een demo-versie downloaden die je op de site kan verkrijgen.

Veel succes met jullie analyses voor voetbaltrainingen en wedstrijden.