Paaskorting op de trainingsboeken vol voetbaltrainingen!

• Tags: , , , Geschreven door Tim op april 5, 2014
voetbaltrainingen techniek

Het is zover, de paasvakantie in België is begonnen en 1on1 Soccerskills is 2 jaar. Dit vieren we met een actie in jullie voordeel.

Wij gaan namelijk onze trainingsboeken, waarin samen meer dan 50 voetbaltrainingen zitten, aanbieden tegen een mooie korting.Beide boeken zullen 17 euro minder kosten, dus dat is al een mooi bedrag toch.

Heb je interesse in 1 van onze boeken klik op onderstaande link en dan kan je jouw keuze maken.

==>klik hier om naar de actie te gaan!<==

Wij kunnen je alvast zeggen dat de trainingsboeken als samen meer dan 700 maal verkocht zijn. Vele mensen zijn tevreden en clubs vragen ons al om demotrainingen te komen geven bij hun.

Meerdere voetbaltrainingen worden overal gegeven en de spelers hebben er plezier in.

Het voetbalseizoen is misschien bijna voorbij maar het zou alvast een mooie start zijn voor het nieuwe voetbaljaar. En ja kan jouw voorbereidingen gemakkelijker starten want beide boeken zijn volledig gepland voor een geheel voetbalseizoen.

Ik weet niet wat ik nog meer moet zeggen, maar profiteer van deze actie. Deze actie loopt van 5 april tot 21 april. Op 22 April zullen de prijzen terug normaal zijn.

voetbaltrainingen thematrainingen voetbaltrainingen
 (klik op de afbeelding voor meer info)  (klik op de afbeelding voor meer info)

Wij wensen jullie alvast een prettige vakantie toe. Geniet er volop van en laat je maar goed gaan in het geven van je voetbaltrainingen bij je team.
Veel succes en tot later.

Gratis aanmelden bij Coachy

Nog geen reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*