Techniek voor onderbouw/middenbouw tijdens de winterstop!

• Tags: , , , , Geschreven door Tim op december 7, 2012

Reeds hebben wij jullie een loopprogramma gegeven die je kan gebruiken tijdens de winterstop als er geen voetbaltrainingen zijn.

Maar zowel ik en jij weten dat dit voor de onderbouw en middenbouw beetje gek lijkt. Toch hebben we iets voor jullie.
1on1 Soccerskills heeft een volledig gamma aan winterstopoefeningen gemaakt.

Let op deze oefeningen kan je uiteindelijk ook gebruiken op jullie voetbaltrainingen , maar deze kunnen nu ook geoefend worden door de kinderen in de winterstopperiode.

De velden liggen verschrikkelijk op vele plaatsen, dus voetbaltrainingen worden overal vaak afgelast.
De soccerskills oefeningen die jullie op onderstaande link vinden kunnen overal geoefend worden. In de zaal, in een garage, speelplein, op een veilige straat of park.

Klik op onderstaande link om onmiddellijk te gaan naar deze beelden zodat jij kan oefenen, of deze oefeningen kan doorgeven aan jouw spelers.

1on1 SoccerSkills Winterstop Oefeningen

Laat koning winter jouw prestatie niet verminderen, neen, als de voetbaltrainingen afgelast zijn kan je altijd nog op en top jouw eigen voetbalvaardigheden verbeteren.

Er zijn ongeveer een 15-tal oefeningen die je kan doen. Een mooi aantal zeker als alle bewegingen een naam hebben gekregen van een bekende voetballer die ze zelf veel uitvoeren.
Sommige spelers zijn misschien al gestopt maar hun talenten blijven zichtbaar op alle voetbalvelden.

Maar zoals reeds gezegd, het is de moeite waard om te bekijken. Je zal er zeker en vast niet ongelukkig van worden. Integendeel je zal tevreden zijn dat je dit kan zien en uitvoeren, zowel thuis als op de voetbaltrainingen.

Veel succes en plezier.

Gratis aanmelden bij Coachy

Nog geen reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*